به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين هوا ، يک منبع در پليس عراق در شهر الرمادي در صد کيلومتري غرب بغداد به خبرگزاري شين هوا گفت: « بر اثر انفجار يک بمب کنار جاده اي که يکشنبه شب در مسير يک گشتي ارتش عراق در منطقه الزيدان در چهل کيلومتري غرب بغداد رخ داد يک سرباز ارتش کشته شد و دو نفر ديگر زخمي شدند.»
اين منبع افزود در حادثه ديگر بمب جاسازي شده در يک خودرو غير نظامي متعلق به يک افسر پليس عراق در جاده اصلي در مرکز منطقه « عنه » در صد و هشتاد کيلومتري غرب الرمادي منفجر شد و بر اثر آن وي و سه نفر از فرزندانش زخمي شدند.
يک منبع در پليس شهر کرکوک در دويست و پنجاه کيلومتري شمال بغداد گفت: « يگان مشترکي از پليس عراق و نيروهاي امنيت کردها توانستند شش نفر از اعضاي القاعده مامور ترورها را بازداشت کنند.»