
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، محمد غفاري در اين جلسه از پدافند غير عامل به عنوان دفاع غير نظامي و هوشمندانه در برابر جنگ هوشمند دشمنان ياد كرد و گفت: كاهش آسيب پذيري و افزايش بازدارندگي در برابر تهديدات نرم و سخت دشمنان را از اهداف تشكيل كارگروه هاي ياد شده است.
وي افزود: هدف گزاري صحيح و اقدامات منسجم اين كميته ها نقش موثري در افزايش سطح مقاومت عمومي و تسهيل در مديريت بحران هاي احتمالي خواهد داشت.
وي با اشاره به
تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر جلوگيري از اسراف و افزايش بهره وري منابع اظهار
داشت:
برنامه هاي اين كميته ها بايد با كمترين هزينه ممكن و با استفاده از توان مالي
دستگاه هاي اجرايي عضو ، عملياتي شود.
معاون سياسي امنيتي استانداري خراسان رضوي از كميته هاي تبليغات و اطلاع رساني، نيروهاي مسلح، فناوري اطلاعات و سايبر، علمي فرهنگي، زنان و خانواده، هماهنگي و امور اجرايي و اقتصاد، انرژي و عمراني به عنوان كميته هاي هفت گانه ستاد بزرگداشت هفته پدافند غير عامل خراسان رضوي ياد كرد.
مديران كل صدا و سيما، دفتر امنيتي استانداري، فناوري اطلاعات استانداري، نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه ها، زنان و خانواده استانداري، پدافند غير عامل استانداري و دفتر اقتصاد استانداري خراسان رضوي به ترتيب روساي اين كميته ها را تشكيل مي دهند.
گفتني است برنامه هاي اين كميته ها در جلسه آتي ستاد مصوب و از تاريخ پنجم لغايت يازدهم آذرماه در سطح استان اجرايي خواهد شد.
شايان ذكر است روز 8 آبان به عنوان روز پدافند غير عامل نام گرفته است./س