کد خبر: ۴۱۴۰۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۲
یاسوج /

كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، گفت : بوته خيار گلخانه اي در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر بوده، ولی حساسیت بیشتری به آفات دارند.

 ا كرم پايدار در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود :با توجه به اين حساسيت تولیدکننده مجبور به استفاده از قوی ترین سموم، جهت جلوگیری از آفت زدگی است.
 وي بيان كرد : این سموم ابتدا وارد شیره و سپس گوشت گیاه شده و حدود 3 هفته تا یک ماه طول می کشد تا اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.
 پايدار اظهار داشت : در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول 10 تا 12 روز پس از سم پاشی وارد بازار عرضه می شود. /س
 
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
برچسب ها
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر