به گزارش
خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران این پروژه با هدف ايجاد محصولي قابل استفاده در مخابرات كشور و نيز ايجاد دانش تخصصي مرتبط، از مهرماه سال جاری شروع به کار نموده و حركت به سمت شبكههاي نسل آينده، فرصتهاي زيادي را جهت ارائه سرويسهاي مختلف و ايجاد منابع جديد درآمد پيش روي فراهمكنندگان سرويسهاي مخابراتي قرار داده است.
گفتنی است : زيرسيستم چندرسانهاي مبتني بر (IP (IMS بستري براي ارائه انواع سرويسها و همگرايي شبكههاي ثابت و سيار محسوب ميشود و دورنمايي از ارتباطات سرويسگرا را فراهم مينمايد که اين مسئله باعث شده تا امروزه IMS بهعنوان خط مشي اصلي شبكههاي مخابراتي معرفي شود.
لازم به ذکر است :راهحلهاي مبتني بر IMS در صورتي ميتوانند موفق باشند كه روشهاي شارژينگ و صورتحسابگيري موثر و بهينهاي براي آنها پيشبيني شده باشد. شارژينگ و صورتحسابگيري در شبكههاي مبتني بر IMS پيچيدگيهاي زيادي دارد، زيرا در ارائه يك سرويس بصورت انتها به انتها، اپراتورهاي مختلفي ايفاي نقش ميكنند كه شامل فراهمكنندگان محتوا، فراهمكنندگان سرويس و فراهمكنندگان شبكه دسترسي هستند.
یادآور میشود: تحرك، ناهمگوني شبكه و نيازمنديهاي كيفيت سرويس از جمله عوامل ديگري هستند كه بر پيچيدگي سيستمهاي شارژينگ IMS ميافزايند لذا پژوهشگاه ICT تولید محصول قابل استفاده در مخابرات كشور را در اين زمينه در اولویت پروژه های خود قرار داده است./ح