يک کارشناس سياست خارجي گفت: سران رژیم صهیونیستی باید تاوان جنگ علیه غزه را بپردازند چرا که غزه با گسترده‌تر شدن و ارسال موشک‌هاي بيشتر به سمت این رژيم جعلی براي هميشه بيمه خواهد شد.

احمد بخشايش اردستانی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به بمباران اخير نوار غزه گفت: در حال حاضر مشکلات انتخاباتي و بحران اقتصادی گريبان گير رژیم صهیونیستی شده و این رژیم جعلی را با مشکلات بسیاری روبرو کرده است لذا سران این رژیم غاصب درصد هستند تا با جنگ افروزی علیه غزه بر افکار عمومی تاثیر بگذارند.

وي تصریح کرد: نتانياهو نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی تصور مي‌کرد درگيري‌ها علیه غزه در سطح ضعيف‌ تري انجام گيرد در حالي که غزه هم اکنون حدود 600 موشک به تل آويو و حساس‌ترين نقاط رژيم جعلي صهيونيستي فرستاده که این موضوع برای رژیم صهیونیستی بسیار گران تمام شده است.

بخشايشي افزود: نتانياهو قصد داشت تا با ايجاد ناامني در غزه و سپس لبنان، ناامني را به تمام منطقه کشانده و اقدامات شوم خود را عملياتی کند، که با مقاومت مردم غزه تمام نقشه‌های سران این رژیم نقش بر آب شد.

این کارشناس سیاست خارجی با تاکيد بر اينکه اقدام نتانياهو شکست بزرگي براي رژيم اشغالگر صهيونيستي خواهد بود، تصريح کرد: نتانياهو از سوي افکار عمومي تحت فشار بوده و بايد پاسخ گويي اقدامات خود باشد چرا که با گسترده‌تر شدن جنگ و ارسال موشک‌هاي بيشتر به سمت رژيم غاصب صهيونيستي، غزه براي هميشه بيمه خواهد شد.

انتهای پیام/
برچسب ها: غزه ، ایران ، صهیونیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار