
حمید بی غم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد با اعلام این مطلب گفت: جایگاه نه چندان مناسب این تیم در جدول لیگ برتر فوتسال کشور به علت وجود مشکلات مالی این باشگاه است.
وی افزود: به لحاظ فنی تیم راه ساری را مورد بررسی قرار داده ایم و آماده بازی روز پنجشنبه 9 آذرماه جاری از هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال کشور با این تیم هستیم.
سرمربی تیم فوتسال فرش آرا مشهد درباره مشکلات دفاعی تیمش اظهار داشت: با اضافه شدن محمد بنی اسدی بازیکن هرمزگان به تیم، این مساله تا حدود زیادی برطرف شده است و تا پایان نیم فصل دو بازیکن دیگر به ترکیب تیم اضافه خواهیم کرد.
بی غم روحیه بازیکنان تیمش را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: با پیروزی مقابل تیم خوب شهرداری تبریز در این شهر بازیکنان از اعتماد به نفس بالایی برخوردار و به صعود به رده های بالای جدول رده بندی امیدوار هستند.
وی یادآور شد: هم اکنون با انجام 10 بازی و کسب 18 امتیاز با تفاضل گل کمتر نسبت به تیم حفاری اهواز در رده پنجم جدول قرار داریم.
سرمربی تیم فوتسال فرش آرا مشهد تاکید کرد: برای بازی مقابل راه ساری که روز پنج شنبه 9 آذرماه ساعت 17 در مجموعه ورزشی شهید بهشتی مشهد برگزار می شود هیچ بازیکن مصدوم و محرومی نداریم و از تماشاچیان و مدیران استان می خواهیم همچون گذشته از تیم فوتسال فرش آرا حمایت کنند./ع