کد خبر: ۴۱۷۸۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۸
تبریز/

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جویدن تخم گشنیز و برای تسکین درد دندان توصیه شده است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم و میوه گشنیز خواص دارویی دارند.

وی تصریح کرد: کارشناسان سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه و مصرف چند مرتبه در روز را در برطرف شدن تب و سرماخوردگی موثر دانسته اند.

نقشی ادامه داد: تناول2 تا 5 گرم از تخم گشنیز با کمی عسل افزایش شیر مادران شیرده را درپی دارد.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف به اندازه گشنیز هیچ ضرری ندارد، ولی مصرف بیش از حد آن باعث حالت سستی توام با خستگی شدید شده و گاهی خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی را به دنبال خواهد اشت.

وی اظهار داشت: خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری می کند و از مسمومیت های غذایی پیشگیری می کند.

نقشی افزود: کارشناسان گیاهان دارویی شستن دهان و دندان با دَمکرده گشنیزبا دَم نمودن یک قاشق چایخوری تخم گشنیز در یک لیوان اب جوش به مدت 5 دقیقه برای ضدعفونی دهان و دندان بی تاثیر نخواهد بود.

وی تاکید کرد: عرق گشنیز را در رفع عفونت مجاری ادرار، ناراحتی های گوارشی و نفخ شکم موثر می دانند. /س

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
برچسب ها
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر