به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دکتر ناصر خسروی در جلسه ستاد راهبردی پزشک خانواده این استان اظهار داشت: استانهای چهارمحال وبختیاری، سیستان و بلوچستان و خوزستان از سال ۸۹ به عنوان استانهای پایلوت برای اجرای طرح پزشک خانواده انتخاب شدند و مقرر شده که این طرح با رفع مشکلات در تمامی شهرهای کشور اجرا شده و مردم در نقاط مختلف از نتایج آن بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اهداف برنامه پزشک خانواده گفت: صیانت از سلامت خانواده، اجرای عدالت در سلامت و ارائه خدمات در قالب شیوه ارجاع و نهایتا اصلاح شیوه زندگی مردم از جمله مهمترین اهداف این طرح است.
دکتر خسروی با بیان اینکه فاز اول سرشماری و ثبت الکترونیکی برنامه پزشک خانواده از سال ۸۸ شروع شده است، افزود: در سال ۸۸ سرشماری این برنامه در تمام شهرستانهای استان به جز شهرکرد انجام شد و سرشماری این طرح در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری نیز در سال ۹۱ نیز عملیاتی شد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری هزینه سرشماری برنامه پزشک خانواده در سطح این استان را ۳ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۹۵ درصد جمعیت شهری، ۴۵ درصد جمعیت روستایی ثبت اطلاعات شده و در مجموع ۵۵ درصد اطلاعات تمام جمعیت استان وارد سامانه شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای بستر سازی و اقدامات اجرای برنامه پزشک خانواده هزینه شده خاطرنشان کرد: برای استقرار سامانه سلامت ایرانیان در مرکز شهری و روستایی ۸۰۰ دستگاه رایانه و دیگر ملزومات خریداری شده است.
وی از هزینه ۲۵ میلیون ریال اعتبار برای آموزش بهورزان در سطح این استان خبر داد و افزود: علاوه بر این بلوک بندی و توقیف سمتها برای تیم سلامت در مراکز مجری برنامه انجام شده و تا به امروز ۶۰۰ نفر در کلیه مراکز شهری بیمه شدهاند.
دکترخسروی اذعان داشت: تا امروز تقریبا بیش از ۲۰ میلیارد ریال توسط دانشگاه علومپزشکی چهارمحال و بختیاری برای اجرای بهتر برنامه پزشک خانواده هزینه شده است./ح