
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز با بیان اینکه این جشنواره از سوی واحد ادبی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز با همکاری دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی این دانشگاه برگزار می گردد، گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا،ارج نهادن به مقام شامخ شهدای اسلام و اشاعه فرهنگ اصیل ایثار و شهادت در بین دانشجویان از جمله اهداف بر پایی این جشنواره می باشد.
مظاهری تصریح کرد: لزوم آشنا یی و تبیین مولفه های قیام عاشورا در بین دانشجویان و دانشگاهیان، تحلیل و بررسی جایگاه شعر در ادبیات آیینی کشور و بررسی سیر تاریخی شعر عاشورایی از دیگر محورهای اصلی این جشنواره است.
به گفته وی علاقمندان برای شرکت در این جشنوراه تا 22 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال كنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: این جشنواره 26 آذرماه سال جاری در دانشگاه تبریز برگزار می شود.
یاد آور می شود این جشنواره در بین دانشگاه های تبریز شامل دانشگاه تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه آزاد تبریز، دانشگاه پیام نور تبریز و دانشگاه شهید مدنی تبریز برگزار می شود./ع