دبیرکل اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان اصفهان گفت:بهترین بازار گل برای ایران کشورهای آسیای میانه و روسیه است ولی متاسفانه از این بازار استفاده نمی‌شود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان «احمدرضا همتی» درهفتمین جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق اصفهان مزیت ایران نسبت به کشورهای خاورمیانه در تولید گل و گیاه را قابل توجه دانست و گفت: از ظرفیت‌های موجود در تولید و صادرات گل باید نهایت استفاده شود.

وی تاکید کرد:بخش کشاورزی با الگوبرداری از بخش صنعت می‌تواند پیشرفت‌های به روزی در ایجاد ساختار تشکلی و جذب حمایت‌های دولت داشته باشد.

همچنین عضو کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان در این جلسه گفت:تولید گل و گیاه استان نیازمند آزمایشگاه‌های اختصاصی برای کنترل بیماری و آفات است که همکاری سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه‌ها را می‌طلبد.

«منوچهر بهروز تاکید کرد:واحدهای تولید گل استان به مرحله‌ای نرسیدند که بتوانند آزمایشگاه اختصاصی دایر کنند و سازمان جهاد کشاورزی با مساعدت می‌تواند اقدامی موثر در این راستا انجام دهد.

وی اصفهان را قطب گل و گیاه فصلی در کشور نامید و گفت:همکاری دانشگاه و سازمان جهاد کشاورزی با صنف تولید کننده گل و گیاه می‌تواند نقش مهمی در افزایش تولید و صادرات این بخش در استان داشته باشد.

وی در اختیار گذاشتن زمین برای تولیدکنندگان گل و گیاه را از دیگر خواسته‌های این صنف برشمرد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی می‌تواند با در اختیار قرار دادن زمین در افزایش تولید گل استان نقش موثری داشته باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان در این جلسه گفت:اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی استان با همکاری اتاق در خصوصی بسترسازی صادرات این بخش به طراحی سه طرح صادراتی کارگوترمینال،پایانه گل و گیاه و بسته بندی میوه و سبزی اقدام کرده است که تنها طرح کارگو ترمینال افتتاح شد و دو طرح دیگر معطل مانده است.

«اکبر ابوطالبی» قرار گرفتن این سه طرح در کنار فرودگاه اصفهان را عامل مهم در توسعه صادرات این بخش برشمرد و گفت:متاسفانه اقدامات عملی برای راه اندازی دو طرح دیگر صورت نگرفته است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.