بایرون اسکات سرمربی تیم بسکتبال کلیولند کاوارلیرز به خاطر انتقاد از داوران 25 هزار دلار جریمه شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران: بایرون اسکات که بعد از دیدار مقابل مینه سوتا از داوران بازی انتقاد کرده بود از سوی مسئولان لیگ به خاطر انتقاد عمومی 25 هزار دلار جریمه شد.

وی با وجود جریمه بار دیگر از بد بودن قضاوت داوران صحبت کرد و گفت: سعی می کنم حرفم را بدون جریمه شدن بزنم اما داوری بازی واقعا بد بود از طرفی استفن جکسون بازیکن تیم آنتونیو هم به خاطر جمله ای که برروی صفحه اجتماعی اش در مورد سرج ایباکا نوشت 25 هزار دلار جریمه شد این بازیکن بعد از بازی، در مورد ایباکا نوشته بوده به ایباکا بگویید اگر یک بار دیگر به سمتم بیاید کتکش می زنم.

البته بعد از جریمه جکسون با حذف پیام قبلی از ایباکا عذر خواهی کرد و نوشت: رفتار من غیر حرفه ای و کودکانه بود به خاطر کارم عذرخواهی می کنم تنها یک مرد می تواند به اشتباهاتش اعتراف کند./مح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار