به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني بي بي سي، حمله مسلحانه به مدرسه اي در ايالت کنکتيکت آمريکا که به بدترين حادثه مسلحانه در تاريخ اين کشور تبديل شد و طي آن بيست و هفت نفر از جمله بيست کودک پنج تا ده سال جان خود را از دست دادند ، به درخواست ها براي تغيير قانون حمل اسلحه در اين کشور دامن زد.
ساعتي پس از انتشار خبر اين حادثه، گروهي از هواداران کنترل تسليحات مقابل کاخ سفيد تجمع کردند و خواستار اقدام باراک اوباما در اين خصوص شدند.
اين در حالي است که عده اي ديگر مي گويند کنترل تسليحات فقط موجب افزايش جرايم ديگر مي شود.
با غروب آفتاب در يکي از غمبارترين روزهاي آمريکا ، جمعي متشکل از دويست نفر از هواداران کنترل اسلحه در برابر کاخ سفيد جمع شدند.
در داخل کاخ سفيد، سخنگوي اوباما گفت امروز زمان مناسبي براي بحث درباره قانون اسلحه کشور نيست اما اين گروه تاکيد کردند امروز دقيقا زمان بحث در اينباره است.
برادر يکي از قرباينان درگيري هاي مسلحانه در اين جمع گفت: هر روز در اين کشور ما هشتاد و شش نفر را از دست مي دهيم.
کساني را از دست مي دهيم که عميقا به آنها عشق مي ورزيم. حالا تصور کنيد که شما يکي از اين افراد باشيد. امروز روز پرداختن به اين موضوع است.
مسئولان ايالت کنکتيکت که سرگرم رسيدگي به اين حادثه هستند ، مي دانند که اين ايالت هم اکنون نيز يکي از جدي ترين قوانين اسلحه را در کشور دارد و از نظر ميزان تلفات ناشي از درگيري هاي مسلحانه در رده پنجمين ايالتي است که کمترين تلفات را گزارش مي کند اما قوانين نمي توانند همه مسائل را حل کنند.
سلاح هايي که در حادثه کنکتيکت استفاده شد، به شکل قانوني خريداري شده و متعلق به مادر فرد مهاجم بود.
نظرسنجي ها نشان مي دهد مردم آمريکا درباره قانون حمله سلاح گرم، نظرهاي متفاوتي دارند. برخي معتقدند کنترل تسليحات به معناي فراهم کردن زمينه براي جرايم بيشتر است.
بررسي ها نشان مي دهد درصد کمي از جمعيت آمريکا هم اکنون سلاح در اختيار دارند و اين آمار در چهل سال گذشته به پايين ترين حد خود رسيده است. يعني از نيمي از جمعيت آمريکا به يک سوم جمعيت اين کشور تقليل يافته است. در همين مدت نيز ميزان تلفات ناشي از درگيري هاي مسلحانه به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش يافته است. در عين حال شمار افرادي به شکل دسته جمعي در حوادثي نظير حادثه مدرسه کنکتيکت کشته مي شوند، افزايش يافته است. اوباما در سخناني که در واکنش به اين حادثه ابراز کرد، گفت بايد واکنش معناداري در اين خصوص صورت گيرد.سوال اين است که اين واکنش چگونه بايد باشد.