نظاميان صهيونيست روز جمعه دست‌کم نه فلسطيني از جمله يک جوان زخمي را بازداشت کردند .

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري سما ؛ شاهدان گفتند نظاميان اشغالگر بامداد امروز با يورش به شهرک بيت ريما در شمال غرب رام الله با جوانان فلسطيني اين شهرک درگير شدند .

در اين درگيري يک جوان فلسطيني به ضرب گلوله نظاميان صهيونيست زخمي شد. به گفته شاهدان ، نظاميان رژيم صهيونيستي جوان زخمي و سه جوان ديگر را بازداشت کردند.ارتش اسرئيل همچنين بامداد امروز با يورش به شهرک بيت فجار در جنوب شهر بيت‌لحم  يک جوان بيست ساله به نام محمد عدنان را ربود.

 ارتش اسرائيل در چند ماه  اخير بارها با يورش به اين شهرک و بازرسي از خانه هاي فلسطيني ها‌ دهها جوان را بازداشت کرده است.ارتش اسرائيل بامداد امروز با يورش به اردوگاه بلاطه ، محله المعاجين و روستاي برقه در استان نابلس  چهار فلسطيني ديگر را ربود .

برچسب ها: اسرائیل ، فلسطین ، نظامی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار