کد خبر: ۴۲۵۶۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۱
۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۱
کد خبر : ۴۲۵۶۹۹۸

همیشه هنگام خرید شیر یکی از این 4 نام یا عنوان را می بینیم که هر کدام مفهوم جداگانه ای دارند.

به گزارش خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از نیونیوز؛ مصرف روزانه سه لیوان شیر در روز نیاز بدن به ترکیب های موجود در این نوشیدنی را تأمین می کند.

بررسی ها نشان می دهند، پاستوریزه به معنی حرارت دادن به مواد غذایی تا قبل از رسیدن آنها به نقطه جوش است و در این فرآیند عوامل بیماری زا از بین می روند.

 فاراد: در این روش شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم قرار می گیرد و بعد شیر را خنک می کند و اگر فرآیند حرارت دهی به شیر انجام نشده باشد این شیر ماندگاری طولانی دارد ولی پس از باز کردن درب آن باید آن را به زودی مصرف کرد.

استریلیزاسیون به معنی استفاده از حرارت های شدید برای از بین بردن تمامی باکتری های شیر است و در این مرحله آنزیم های مقاوم به حرارت در شیر غیر فعال می شود.

هموژنیزاسیون این کار فرآیند از بین بردن باکتری ها در شیر نیست بلکه در شیر گویچه هایی وجود دارد که باعث می شود چربی در کل شیر پخش شود و در نهایت شیر ترش شود این فرایند باعث می شود تا چربی به طور یکنواخت در شیر پخش شود و شیر ماندگاری طولانی تری داشته باشد.

توصیه می شود اگر شیری که می خرید زود مورد استفاده قرار می گیرد انواع پاستوریزه آن مناسب است و اگر مدت زمانی که شیر مورد استفاده قرار می گیرد کمی طولانی تر است از انواع استریل خریداری کنید./ع2
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲۰
در انتظار بررسی: ۰
ف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
پاستوریزه نیاز ب جوشیدن ندارن درسته!
حسام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۱
سلام
شیر شتر را هم میتوان هموژنیزه یا فاراد و یا اینکه پاستوریزه کرد.
اساسآ شیر شتر را چگونه باید مصرف کرد .
طریقه نگهداری خاص تری دارد.
میگن اگه بجوشونیمش دوغ میشه.
اگه بیرون و در زیر نور افتاب باشه هم دوغ میشه.
روشی وجود دارد که در خانه بتوانیم زمان بیشتری انرا نگاه داریم.
با تشکر از شما
پهلوان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
اگه اطلاعات کامل و جامع بود و اینکه تفاوت ها را کاملا بیان می کردند و فرایند بهتر را پیشنهاد میدادند خیلی بهتر بود
اکبر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۱
تیترش جذاب تر بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
فاراد شیریه که: در این روش شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم قرار می گیرد و بعد شیر را خنک می کند و اگر فرآیند حرارت دهی به شیر انجام نشده باشد این شیر ماندگاری طولانی دارد ولی پس از باز کردن درب آن باید آن را به زودی مصرف کرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
شیر فاراد چیه؟ من این مورد را کمتر شنیدم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
شیر باید پاستوریزه باشه
باقری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
آیا شیر هموژنیزه را باید بجوشانیم؟
باقری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
آیا شیر هموژنیزه را باید بجوشانیم؟
FATI
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۵
عالییيیییییییی بود
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
بدک هم نیس
فاطمه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
بدک هم نیس
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
خوب بود ممنون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
خیلی عالی بود تشکر از اطلاعات خوبتون
سینا
|
United States
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۲
خوبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۶
بد
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
در روش فاراد شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم قرار می گیرد
منظور از شرایط مستقیم و غیر مستقیم چیست؟
پریا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۹
خوب بود.مررررسی
محمد رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
خوب بود متشکرم !!
احسان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
عالی بود ممنونم
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر