تیم دبیری تبریز با امید بازگشت به خانه سوم جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور به میهمانی تیم میثاق تهران می رود.


   به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، هفته بیست و سوم رقابتهای فوتسال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز دوشنبه با انجام شش دیدار همزمان در شهرهای مختلف سپری می شود و طی آن هر سه تیم تبریزی حاضر در این رقابتها در خانه حریفان خود پیکار خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس برنامه، تیم دبیری در تهران به دیدار تیم میثاق می رود، شهرداری مسافر مشهد شده تا با تیم فرش آرا پیکار کند و تیم هلال احمر نیز در خانه شهرداری ساوه مصاف می کند.


اما تیم دبیری که هفته قبل در تبریز برابر تیم مدعی و صدرنشین صبای قم به برتری جالب و پر ارزش شش بر پنج دست یافت، این هفته برابر تیمی از نیمه پایین جدول مصاف می کند. دبیری با هدایت فنی شهرام دبیری و حسین قضایی روند روبه رشدی را در پیش گرفته و نتایج جالبی کسب می کند. این تیم هم اکنون با 37 امتیاز در جایگاه چهارم جدول است و اگر بتواند بازی امروز خود برابر تیم میثاق را با پیروزی پشت سر بگذارد، احتمالا به خانه سوم جدول صعود کند.


البته با توجه به اینکه تیم شهید منصوری قرچک به عنوان تیم سوم جدول، این هفته بازی چندان سختی در خانه تیم قعرنشین ارژن شیراز پیش رو ندارد، احتمال می رود که حتی سه امتیاز مصاف عصر امروز تهران نتواند دبیری را یک خانه در جدول بالاتر ببرد.


در سوی مقابل اما تیم میثاق تهران که با 26 امتیاز خانه هشتم را در اختیار دارد، در صورت نگه داشتن سه امتیاز در خانه خود توانایی صعود به یک پله بالاتر را خواهد داشت. البته میثاقی ها نیز باید چشم به دیگر نتایج هفته بیست و سوم و بویژه دیدار فرش آرا با شهرداری مشهد بدوزند.


هر شش دیدار امروز لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور از ساعت 16 برگزار خواهد شد./ک

 

برچسب ها: فوتسال ، کشور ، لیگ برتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.