دهمین نرم‌افزار تخصصی بعثه مقام معظم رهبری با عنوان «همراه زائر» رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت الاسلام روزبه برکت‌رضایی امروز در حاشیه مراسم رونمایی دهمین نرم افزار تخصصی بعثه مقام معظم رهبری با عنوان «همراه زائر » که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد به تبیین قابلیت‌های این نرم افزار پرداخت و اظهار کرد: در این نرم افزار 520 عنوان کتاب در ارتباط با مسائل حج به صورت فشرده بارگزاری شده است.

وی افزود: نرم‌افزار «همراه زائر» به آسانی روی تلفن همراه نصب شده و قابلیت بلوتوث به دستگاه‌های تلفن همراه دیگر را دارد.

مدیر اطلاع‌رسانی بعثه مقام معظم رهبری ادامه داد: این نرم‌افزار با قابلیت‌های فراوانی که دارد می‌تواند به آسانی اطلاعات مورد نیاز را در اختیار روحانی کاروان، معین، معینه و زائران قرار دهد.

برکت‌رضایی با اشاره به موضوعات کتبی که در این نرم‌افزار بارگذاری شده است ابراز کرد: در این نرم‌افزار کتب اسرار و معارف، اعتقادات و پاسخ به شبهات، احکام و مناسک، تاریخ مکه و مدینه، ادعیه و حدیث، سفرنامه و خاطرات، مباحث اجتماعی و سیاسی، کتب مرجع و عتبات عالیات بارگذاری شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند نرم‌افزار « همراه زائر » را از پایگاه اینترنتی حج و زیارت به آدرس www.hajj.ir به صورت رایگان دانلود کنند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.