تبریز/

بهره گیری از وِرمی کمپوست و حاصل شدن افزایش چند برابری محصول

کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: افزایش 20 تا 70 درصدی عملکرد محصول در واحد سطح با استفاده از کود وِرمی کمپوست دور از انتظار نخواهد بود.

سعیده احمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: قیمت محصول کشاورزی ارگانیک در بازارهای جهانی بین 2 تا 3 برابر قیمت محصول کشاورزی عادی است.

وی با اشاره ای به کیفیّت محصولات ارگانیک تصریح کرد: کیفیّت محصولات با استفاده از این نوع کود، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیای افزایش می یابد.

احمدی با بیان توصیه ای به زارعان و باغداران ادامه داد: وِرمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بویی است.

کارشناس مسئول تغذیه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.

وی اظهار داشت: محصولات تولیدی با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست به دلیل فقدان هر گونه ماده شیمیایی، ارگانیک محسوب می شوند.

احمدی تاکید کرد: با توجه به تولید مستمر کودهای دامی، زباله های خانگی، ضایعات کشاورزی و بقایای گیاهی، تبدیل آن به وِرمی کمپوست، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت احساس می شود./س

برچسب ها: بهره گیری ، وِرمی ، کمپوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.