
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران، محمد هادی خلردی گفت: پس از پیروزی های اخیر تیم فوتبال صنعت ساری در لیگ دسته دوم فوتبال کشور که در آستانه صعود به لیگ دسته اول کشور قرار گرفت، از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان برای ایجاد انگیزه و روحیه بیشتر بازیکنان و کادرفنی پاداشی در نظر گرفت.
خلردی گفت: این پاداش به مبلغ 15 میلیون ریال است که به حساب بازیکنان و کادرفنی پرداخت می شود.
نایب رئیس هیئت فوتبال مازندران تصریح کرد: طبق گفته های احمد سعادتمند مدیرکل ورزش و جوانان استان مبلغ پاداش بازیکنان و کادرفنی صنعت ساری در پیروزی های خارج از خانه دو برابر خواهد بود.
خلردی در ادامه افزود: همچنین قرار شد تمام هزینه سفر بازیکنان تیم فوتبال صنعت ساری در بازی مقابل شهرداری لنگرود که 17 اسفند در لنگرود برگزار می شود را اداره کل ورزش و جوانان استان تقبل کند.
نایب رئیس هیئت فوتبال مازندران با اشاره به اینکه صنعت ساری پنج بازی حساس داشته که هر کدام از این بازی ها حکم فینال دارد، اذعان داشت: امیدواریم این حمایت در چند مسابقه باقی مانده همچنان ادامه تا صعود صنعت ساری به لیگ دسته اول فوتبال کشور هموارتر شود.
وی در پایان با اشاره به تعامل خوب دستگاه ورزش استان با هیئت فوتبال استان اظهار داشت: در صورت موفقیت تیم های حاضر در لیگ های مختلف کشور بتوانیم با پیگیرهایی که صورت خواهد گرفت در صورت صعود به مراحل بالاتر پاداش های ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد./س