مشهد/

فلسفه سفره هفت سین چیست ؟

سفره هفت سین مــعــمـولاً چـند ســاعــت مانــده به زمان تـــحویل ســـــال نو آمـــاده بود و بر صفحه اى بلندتر از سطح زمین چیده مى شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،در آیین‌هاى باستانى ایران براى هر جشن «خوانی یا سفره ای » گسترده مى ‌شد که داراى انواع خوراکى‌ها بود. سفره نوروزى «هفت سین» نام داشت و مى‌بایست از بقیه سفره ها رنگین تر باشد.

سفره هفت سین مــعــمـولاً چـند ســاعــت مانــده به زمان تـــحویل ســـــال نو آمـــاده بود و بر صفحه اى بلندتر از سطح زمین چیده مى شد.همچنین میزدپان (MAYZADPAN) به منظور پخش کردن خوراکى‌ها در کنار سفره گماشته مى‌شد.

سفره هفت سین نوروزی برپایه عدد مقدس هفت بنا شده بود.در بسیارى از منابع تاریخى آمده است که «سفره هفت سین»  نخست «سفره هفت شین» بوده و بعدها به این نام تغییر یافته است. شمع، شراب ، شیرینى ، شهد (عسل) ، شمشاد، شربت و شقایق یا شاخه نبات، اجزاى تشکیل دهنده سفره هفت شین بودند. برخى دیگر به وجود «هفت چین» در ایران پیش از اسلام اعتقاد دارند./ع


برچسب ها: فلسفه ، سفره ، هفت ، سین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
خوب بود به دردم خورد
Iran (Islamic Republic of)
یه آدم که رو زمین زندگ می کنه
۱۷:۵۹ ۱۵ اسفند ۱۳۹۲
ای بد نبود همچین بدردم خورد