رييس پليس راهنمائي و رانندگي استان يزد از کاهش 50 درصدي تلفات حوادث رانندگي از ابتداي اجراي طرح نوروزي در استان خبر داد .

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران  از پايگاه خبري پليس،سرهنگ" اردوان قاسمي"با اعلام اين خبر افزود: طرح نوروزي پليس راهور همزمان با پليس راه از 25 اسفندماه در سراسر استان به مرحله اجر درآمد .
وي از تعامل و همکاري تنگاتنگ سازمان ها و ادارات امداد و نجات و حمل و نقل و پايانه هاي استان به همراه اداره کل راه و ترابري با پليس قدرداني کرد و افزود: با تلاش اين عزيزان و کنترل ترافيک از زمان اجراي طرح تا کنون در مقايسه با مدت مشابه سال قبل با کاهش 50 درصد تصادفات فوتي مواجه ايم. 
رييس پليس راهنمائي و رانندگي يزد ادامه داد: از ابتداي طرح تا كنون 200دستگاه موتورسيكلت و 40دستگاه خودرو به علت تخلفات حادثه ساز توقيف شده است . 
سرهنگ قاسمي علت تامه اغلب تصادفات رانندگي را عدم رعايت حق تقدم و عدم رعايت فاصله طولي دانست و تاکيد کرد: رانندگان و مسافران نوروزي با صبر و حوصله بيشتري در محورهاي ارتباطي و سطح شهر ها رانندگي کنند . 
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان يزد استفاده از تلفن همراه حين رانندگي را يکي از تخلفات عمده دانست و توصيه کرد: هنگام رانندگي داخل شهر حتماً حق تقدم عبور را مد نظر قرار دهيد./ف
برچسب ها: کاهش ، تصادف ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار