شوشتري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
شوشتري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"هادي شوشتري" نماينده قوچان و فاروج در گفتگو با
خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به سفر مقامات آمريکايي به منطقه خاورميانه به منظور پايان بخشيدن به بحران سوريه گفت: غرب با تصور اينکه ميتواند در مدت زمان کوتاهي نظام سياسي سوريه را تغيير داده و نظام سياسي جديد را توسط بازيگران مورد تاييد خود شکل دهد، در امور داخلي اين كشور دخالت ميكند.
وي با اشاره به اينکه اصلاح نظام سياسي سوريه تنها با همگرايي داخلي صورت ميگيرد، تصريح کرد: ملت سوريه ميتوانند براي سرنوشت كشورشان تصميمگيري كنند و نيازي به دخالت بيگانگان و تروريستها ندارند.
نماينده قوچان و فاروج با تاکيد بر اينکه استراژيهاي غرب به ويژه آمريکا در سوريه از زمان آغاز اين بحران شکست خورده است، اظهار داشت: مقاومت مردم سوريه موجب شد تا پيشفرض غرب براي شكست نظام مردمي سوريه منجر به شكست شده و معادلات آنها برهم خورد و قطعا مردم سوريه با وحدت خود ميتوانند بر بدخواهيهاي بيگانگان فائق شود.
انتهاي پيام/