
به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران؛ ابوالقاسم خسروي سهل آبادي نماينده نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در صحن علني امروز (سه شنبه 27 فروردين) در مخالفت با رد كليات لايحه بودجه سال 1392 گفت: اولين نكته اي كه در مخالفت خود با رد لايحه بودجه ميخواهم ذكر كنم اصل 52 قانون اساسي است كه طبق اين اصل بودجه از طرف دولت تهيه و براي رسيدگي و تصويب به مجلس ارائه ميشود.
وي ادامه داد: هم چنين براساس ماده 186 آييننامه كميسيون تلفيق موظف است لايحه بودجه را پس از بررسي كميسيون تخصصي بررسي كرده و نتيجه را اعلام كند.
خسروي با اشاره به مخالفت اعضاي كميسيون تلفيق با لايحه بودجه 92 گفت: شاه بيت مخالفين محترم آقاي كاتب گفت اگر مجلس صلاح بداند در كميسيون اصلاحات را انجام ميدهيم در حالي كه لايحه در كميسيون با 22 راي مخالف و 22 راي موافق به مجلس ارجاع داده شد چه مصلحتي بود كه وقت مجلس به اين صورت گرفته شود.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس ادامه داد: ما هم در مورد بودجه نظر اصلاح داريم تمام اين تدابير و پيشنهادات و اصلاحيه ها را بايد قبل از تدوين دولت ارائه ميكرديم.
وي با اشاره به اين كه پيام رهبري همواره وحدت بين مسئولين است، بيان كرد: رهبر همواره ميفرمودند بهترين امر بين مسئولين وحدت است و پيامبر نيز فرمودند من از سوءوحدت پيروانم ميترسم در حال حاضر هم در همه گفتارهاي همكاران و همه نظرات كارشناسي نكات مثبتي هم وجود دارد.
نماينده تربيت حيدريه با اشاره به رعايت كاهش صادرات نفت در بودجه 92 گفت: مگر غير از اين است كه نسبت به سال 91 بيش از 50 درصد صادرات نفت را كاهش دادهايم و بايد به اين نكته توجه كرد كه دولت پرداخت بدهيهاي خود را در اين لايحه پيشبيني كرده و به احياي منابع عظيم كشور توجه كرده همين طور به مسئله گسترش بيمه و اين كه سهم مردم از پرداخت بيمه چه قدر است توجه شده آيا پرداخت يارانهاي كه به بعضي از دوستان صورت ميگيرد غير از توجه به قشر آسيبپذير جامعه است؟ هم چنين به كوچكسازي دولت نيز توجه شده است.
وي ادامه داد: اگر عيبي در بودجه ميبينيد حسنها را نيز بايد مدنظر داشته باشيد درست است لايحه بودجه ايراد برخوردار است اما نكات مثبت و ارزشمندي هم داراست دليل ايرادات و اصلاحات صورت پذيرفته شده اين است كه مجلس بودجه را اصلاح كند.
وي در پايان اظهار داشت: ما در مجلس بايد صرف قسمي كه خوردهايم پاسخگو باشيم بنده شخصا معتقدم كه بودجه راي خواهد آورد و ميخواهم كه همگي راي قاطع بدهند و با تدبير اشكالات بودجه را برطرف كنند.
انتهای پیام/