برداشت انبه نارس در بیش از 2 هزار و 700 هکتار ازباغهای هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس ؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال 19 هزار و400 تن محصول انبه از باغهای استان برداشت شود .

دو هزار و778 هکتار از باغهای هرمزگان زیر کشت انبه است .

امیر حمزه بهاری افزود : شهرستان های میناب با 12هزار و 800 تن و رودان با5 هزار و 700 تن ، بیشترین انبه استان را تولید می کنند .

وی فصل برداشت این محصول را از اواخر فروردین تا اوایل مرداد اعلام كرد.

بهاری با اشاره به اینکه 30درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود افزود : از این محصول بصورت تازه خوری، تهیه ترشی ، شوری ، مربا ، لواشک و سس استفاده می شود.

هرمزگان مقام نخست تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشور دارد .

انبه میوه ای گرمسیری است که سرشار از ویتامین های A، B ، وC بوده و دارای کلسیم ، پتاسیم و آهن است.

میوه رسیده انبه بسیار آبدار وخوشمزه و دارای طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس است. /ب

 

 

برچسب ها: برداشت ، لنبه ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.