 
    
    
ناصر فریاد شیران در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر عزمی جدی در مسئولین فدراسیون به ویژه از جانب حجت الاسلام علیپور و آیت اللهی بوجود آمده که به سختی باتبانی و فوتبال ناپاک برخورد کنند و من مطلع هستم که آن ها اطلاعاتی را در خصوص  عاملان فساد و تبانی در فوتبال به دست آورده اند و به زودی ریشه ی فساد و تبانی در فوتبال ایران خشکانده خواهد شد.
 وی ادامه داد: من از تمام کسانی که در فوتبال نقش دارند چه فوتبالیست و مربی و مدیر و چه اصحاب رسانه می خواهم که اگر اطلاعاتی در خصوص افراد ناپاک در فوتبال دارند به مسئولین بدهند تا فوتبال ما به سمت پاک شدن پیش رود.
 فریاد شیران تصریح کرد: کسی که تخلفی کرده است عیان می شود و من به کسانی که قصد زد و بند و تبانی دارند بگویم که بزودی عناوین این افراد پس گرفته می شود و حتی از حضور در استادیوم ها هم منع خواهند شد و اموالی که از راه حرام بدست آورده اند مصادره خواهد شد./آق
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
     
    
    
 
    
    
