در مرکز ناباروری بیمارستان معتضدی یک تیم قوی تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته ترین خدمات باروری را به زوجین نابارور ارائه می دهند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، مدیر مرکز آموزشی ، درمانی مرحوم معتضدی با اعلام این مطلب گفت : به دنبال مراجعه زوج نابارور ویزیت و مشاوره اولیه شروع  و در واقع مریض روی سیکل گذاشته می شود و بسته به اینکه علت چه باشد و اینکه علت نازایی مردانه باشد یا زنانه ، یا ناشناخته در مسیر درست به آنان خدمت داده می شود.

دکتر فریبا ویسی در مورد خدمات ناباروری در بیمارستان معتضدی گفت : این خدمات شامل انواع درمان نازایی همچون IUI است، بدین شکل که از قبل  اسپرم مرد گرفته و سانتریفوژ شده سپس اسپرم های فعال به داخل رحم زن در آن فازی که آماده شده و بسترسازی اولیه انجام شده ، تزریق می گردد.

وی در مورد نتیجه باروری پس از این عمل گفت :  بسته به سن  و وضعیت زوجین  و  وضعیت فیزیولوژیکی آنها و نیز پاسخی که  به القاء تخمک گذاری می دهد ،  بین 15 تا 30% در جاهای مختلف مثبت شده است.

دکتر ویسی گفت :  در  مرکز ناباروری بیمارستان معتضدی IVF  یا  لقاح خارج رحمی نیز انجام می شود بدین صورت که نطفه  زن و مرد را گرفته شده و پس از لقاح به داخل رحم مادر تزریق می شود.

وی گفت : بخش دیگر فعالیت ما مرحله میکرواینجکشن است که کاملاً جنین تشکیل می شود و  این مرحله در درمان نازایی ، بسیار پیشرفته ای است و جنین را تلقیح می کنیم و البته حسن این قضیه این است که مادر ممکن است ده تا 20 جنین داشته باشد و می تواند انتخاب جنسیت کند و دوم اینکه جنین های اضافی فریز می شوند، یعنی اگر در این مرحله اقدامی صورت گرفت ، ولی حاملگی انجام نشد آن جنین را به هرعلتی مادر نتوانست نگه دارد و حاملگی اش دفع شد، خود او می تواند از  جنین های فریزشده ، با پرداخت فقط  یک هزینه خارج کردن از فریز استفاده نماید و به مادر تلقیح  شود، این امر ، هم هزینه خیلی کمتری دارد و هم اینکه از نظر روانی مادر مطمئن است که باز جنین دارد و می تواند برای بعداً دوباره استفاده کند.

دکتر ویسی مرحله پیشرفته تر را بحث اهداء جنین و اهداء تخمک عنوان کرد و افزود : هردو این بحث در مراجع قانونی پذیرفته شده است و بعد از طی کردن مراحل قانونی در آینده خیلی نزدیک در کرمانشاه این اتفاق هم می افتد و با توافق خانواده ها ، کسی که جنین فریز شده دارد با خانواده متقاضی به توافق می رسند و جنین اهدایی را می گیرند که  مراحل قانونی را دارد که طی شود و البته این توافقات بدون دخالت بیمارستان است.

وی درمورد موفقیت باروری زوجین در مرکز گفت :  بر اساس آماری که داریم به دنبال سفر مقام معظم رهبری 860 زوج نابارور در این مرکز پوشش داده شدند که اینها در واقع بن بست های نازایی بودند ، یعنی کسانی بود که سن های خیلی بالایی داشتند یا به دلیل هزینه های بالا مراجعه نکرده بود و یا اینکه دیر  مراجعه کرده بودندویا درمان ها را ناقص رها کرده بودند ولی باز اونها هم طبق آمار IUI ما 15% در سال 91 مثبت شدند و آنهایی که IVF شدند 18% مثبت بودند و انتقال های ما ، یعنی همان میکرو اینجکشن ها و همان جنین های تلقیح شده 25% مثبت بودند.

وی با ذکر اینکه این آمارها فوق العاده آمارهای قابل قبول برای مرکزیست که تازه شروع کرده ،گفت:  البته شایان ذکر است که تمامی این  آمارها متغیر است ، و بستگی به زمان مراجعه بیمار و بستگی به علت اولیه نازایی دارد.

دکتر ویسی یکی از محاسن این مرکز  را نداشتن هزینه تردد به شهرهای بزرگ برای درمان نازایی عنوان نمود و گفت : نکته مهم اینکه کسی که روی یک سیکل جهت بارداری قرار می گیرد ، باید در آن شهری که درمان نازایی انجام می دهد ، حداقل دو ماه اقامت داشته باشد، و آن دو ماه استقرار مستلزم پرداخت هزینه ای سنگین است و روشن است که  این هزینه ایاب و ذهاب برای بیماران این شهر وجود ندارد و هرجای این شهر باشند، با توجه به اینکه حتماً باید یک روز در میان به مرکز مراجعه کنند ، سریع و ساده مراجعه می کنند ، سونوگرافی واژینال شوند و بسته به وضعیت تخمک گذاری که دارند باید به طور مستمر تحت نظر باشند .

وی تیم درمان ناباروری مرکز را  تیم قوی تخصصی و فوق تخصصی است که شامل فلوشیپ نازایی و سه پزشک دوره عمل دیده و متخصص جنین شناسی است که جزء نفرات برتر در این رشته هستند.

دکتر فریبا ویسی در مورد آمار ناباروری و علت های آن افزود : نه تنها در استان بلکه در ایران آمار واضح و مشخصی از نازایی وجود ندارد ولی به طور متوسط 20 تا25% در آمارهای مختلف آمار نازایی را گزارش کرده اند که به نظر می رسد روز به روز هم درحال بیشتر شدن است ،  البته چون مرکزی به عنوان درمان نازایی در این استان وجود نداشته ، هم آمار درستی نداریم و هم اینکه مددجویان همه به سمت تهران و شهرهایی که در بحث نازایی قدمت داشتند کشیده می شدند. بنابراین آمار دقیقی در این زمینه نداریم.
برچسب ها: ناباور ، زوجین ، تخصصی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۱۲:۰۵ ۰۹ مهر ۱۴۰۲
سلام. من ۹ سال ازدواج کردیم طی بار به دکترهای مختلف متوجه شدم مشکل از منه بعد آقای دکتر عبدی تشویق به اهدایی جنین یا اسپرم کرد
مراحل قانونی رو گذراندیم حکم قضایی رو گرفتیم ودوسال هست توی نوبت دریافتی هستم توی بیمارستان معتضدی گفتم ی راهنمایی. یا کمکی بکنید لطفا
Sweden
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
Ivf
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۶ فروردين ۱۴۰۰
سلام من 40سالمه وإرسال یهو سقط ویه حملگی خارج رحمی داشتم الان میخرم ای یو ای کنم آیا نتیجه میگیرم دکتر پیشنهاد این ای یو ای رو بهم داد
Iran (Islamic Republic of)
محمدی هستم
۰۰:۴۵ ۱۷ آبان ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید من هفت سال هست ازدواج کردم ولی هر کاری میکنم بارداری نمیشوم و هزینه متخص برای خیلی سنگین هست خاهش میکنم منو راهنمای کنید ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
محمدی هستم
۲۲:۱۴ ۱۰ آبان ۱۳۹۹
سلام هفت سال هست که ازدواج کردم و باردار نمیشم چند بار هم به دکتر مراجع کردم ولی باردار نشدم هزینه دکتر برام خیلی سنگین هست شوهر کارگر هست و بوجه زیادی ندارم برم پیش متخص خاهش میکنم به من کمک کنید
Iran (Islamic Republic of)
Mina
۰۹:۴۱ ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
 با سلام
من ۴۰ سال دارم تا کنون ازدواج نکردم میخوام ازالان واسه فریز کردن تخمک اقدام کنم
میخواستم اگر امکان داره آدرسبه من بدید که آیا در مرکز ناباروری کرمانشاه میتونم مراجعه کنم واسه انجام همچین کاری؟
دوم اینکه هزینه این کار حدودا چقدر میشه
متشکرم
Iran (Islamic Republic of)
نرمين
۱۱:۱۱ ۲۶ تير ۱۳۹۹
سلام ببخشيد من 5 سال ازدواج كردم ولى بچه دار نشديم خودم مشكل ندارم ولى شوهرم واريكوسل داشت يك بار هم عملش كردند ولى هيچ نتيجه نداشت ايا درمانى براى واريكوسل وجود دارد
Iran (Islamic Republic of)
سمیرا
۲۱:۱۱ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام من 11ساله ازدواج کردم بچه دارنشدم شوهرمم مشگل نداره خودم تنبلی تخمدان دارم به دلیل وضعیت مالی نتوانستم برم بچه بکارم میگن باید 10میلیون بدی ایا راست میگن
Iran (Islamic Republic of)
خدیجه احمدی
۲۰:۵۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام خسته نباشیدمشکل مه نازایی است
Mexico
سارا
۱۰:۲۵ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
آیا بیمارستان معتضدی تعیین جنسیت داره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۷ دی ۱۳۹۸
سلام من خانم ۳۰ساله هستم یه بار مرکز شما ای وی اف کردم مثبت شد ولی سقط شد یه بارم تهران انجام دادم ولی منفی شد دیگه هیچی برام نمونده هزینه زیادی کردم ترو خدا بهم بگید چکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۰۲ تير ۱۳۹۸
با سلام من لوله رحمم چسپندگی داره وتخمکم هم بسیار ضعیف می باشد آیا میتونم با معرفی زن دیگری به عنوان اهدائ تخمک به بنده و ضمن تعیین جنسیت با توجه به اینکه همسرم مشکلی نداره و فقط یک دختر 17 ساله دارم اقدام کنم وحدودا در صورت مقدور چقدر هزینه دارد لطفا راهنمایی نمایید( متشکر از سایت معتبر شما ) با تشکر کیان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام من یه زایمان زود رس داشتم شش ماهه بچه نماندش تازه بعداز پنج سال حامله شده بودم الان هفت ماهی میشه زایمان کردم قصد حاملگی دارم میشه کمکم کنید لطفا
Iran (Islamic Republic of)
بینام
۱۱:۰۱ ۰۸ فروردين ۱۳۹۸
سلام من در تهران دو بار ivf کردم اولی مثبت ولی رشد نکرد دومی منفی بود حال ن امید و افسرده شذع ام هزینه سنگنی کردم الان دیگه پولی ندارم که هزینه کنم بایدمچوار کنم یکی به دادم برسد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۹ ۱۳ آذر ۱۳۹۷
سلام سه ساله ازدوج کردم خودم سالمم ولی شوهر بیماری نازای داره شوهرمم بیکاره از یک دکتر خیر میخوام تورو به امام رضاشوهرمو درمان کنن
۱۲۳۴