مربي تيم ملي فوتسال بانوان گفت: با توجه به حساسيت مسابقات اينچون کره از روز سه شنبه 28 خرداد ماه جاري اردوي سه روزه را آغاز مي کنيم و پس از آن به مسابقات اعزام مي شويم.

ميترا چين سري در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران بيان کرد: جهت حضور تيم ملي فوتسال بانوان در رقابتهاي آسيايي داخل سالن کره جنوبي که از پنجم تا 10 تير ماه برگزار مي‌گردد. از 14 بازيکن مستعد دعوت و در 31 خرداد تهران را به مقصد شهر اينچئون کره جنوبي ترک خواهيم کرد.

وي افزود: براي شرکت در اين رقابتها از28 خرداد به مدت سه رو در کمپ آکادمي ملي فوتبال خواهيم بود تا برنامه هاي تاکتيکي تيم را مرور کنيم.

چين سري در خصوص آماده سازي بازيکنان گفت: ما تقريبا حدود 2 سال روي برنامه هاي بدن سازي، تکنيکي و تاکتيکي بازيکنان تمرکز داشتيم و در اردوها و مسابقات داخلي و خارجي زيادي حضور داشتيم تا نقاط قوت و ضعف تيم را شناسايي و در جهت برطرف نمودن مشکلات برآمديم.

اولين مدرس زن فوتسال، آسيا در رابطه با پيکارهاي آسيايي اظهار داشت: اولين بازي ما با تيم مالزي خواهد بود و تقريبا از اين تيم شناخت داريم و خوشبختانه در همان روز مسابقه تايلند و ويتنام برگزار مي شود که مي توانيم بازيهاي آنها را از نزديک آناليز کنيم و به نقط ضعفشان پي ببريم.

وي در پايان افزود: هر چند ما با آمادگي کامل ذهني،‌ تاکتيکي در اين رقابتها شرکت مي‌کنيم اما هيچ تيمي را دست کم نمي گيريم و حداکثر تلاش خود را براي پيروز شدن انجام خواهيم داد./آق
برچسب ها: فوتسال ، بانوان ، لیگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار