به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، صعود مقتدرانه تيم فوتبال ملي كشورمان با نتيجه يك بر صفر برابر كره جنوبي موجي از شادماني كلانشهر اراك و ديگر شهرهاي استان از جمله خمين، محلات، دليجان، شازند و آشتيان ،فراهان، ساوه و ديگر شهرستانهاي استان را فرا گرفت به طوري كه خيابان ها با ترافيك سنگين مواجه شد.
جمعي از مردم كلانشهر اراك پس از برد شيرين و مقتدرانه تيم ملي سوار بر خودروها و موتور سيكلت ها و با در دست داشتن پرچم ايران سرافراز و بوق زدند هاي ممتد و روشن كردن چراغ خودروها به جشن و شادماني پرداختند.
فوتبال دوستان اراكي همچنين سرود ملي كشور را همراه با نام ايران، ايران سر دادند.
هم اكنون تراكم جمعيت و تعدد خودروها به قدري است كه هسته مركزي شهر و حد فاصل ميدان وليعصر (عج)، خيابان خرم و ميدان راه آهن مملو از جمعيت فوتبال دوست است.
همچنين پخش شيريني و شكلات به مناسبت اين برد شيرين از ديگر برنامنه هاي جانبي مردن اراك و ديگر شهرستانهاي استان مركزي است.
تيم ملي كشورمان با اين برتري مقابل كره جنوبي، سومين تيمي است كه راهي جام جهاني 2014شد./س