به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شينهوا، اين خبرگزاري به نقل از "غازي حمد" معاون وزير امور خارجه دولت حماس در ادامه افزوده است که مجموعه ديدارهايي ميان مقامات آن جنبش با مقامات کشورهاي اروپايي در نوار غزه، قاهره و ساير کشورها انجام شده است.
خبرگزاري "شينهوا" در ادامه به نقل از معاون وزير امور خارجه دولت حماس افزوده است "اين ديدارها با مقامات ارشد آمريکايي در کاخ سفيد با هدف خارج نمودن نام جنبش "حماس" از فرهست سازمانهاي تروريستي صورت گرفته است."
خبرگزاري شينهوا در ادامه افزوده است که اين مقام جنبش حماس اقدام آمريکايي ها و اروپايي ها در قرار نام جنبش حماس در فهرست سازمانهاي تروريستي را اقدامي "غير قانوني" خوانده است.
آمريکا و ساير کشورهاي اروپايي در همصدايي با رژيم صهيونيستي از سال 2007 ميلادي و پس از پيروزي جنبش حماس در انتخابات عمومي و تشکيل دولت قانوني حماس در نوار غزه در اقدامي خصمانه نام اين جنبش فلسطيني را در فهرست سازمانهاي تروريستي قرار داده اند.