به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شينهوا ؛ جنبش بين المللي آزادي نمايندگان فلسطيني اسير دربند زندان هاي اسرائيل در بيانيه اي اعلام کرد اين دادگاه محمد طوطح نماينده فلسطيني و خالد ابو عرفه وزير امور قدس در دهمين دولت فلسطين که حماس آن را در 2006 تشکيل داد را به سي ماه زندان محکوم کرد.
در اين بيانيه آمده است اين دادگاه اين دو فلسطيني را پس از آزادي به اخراج از شهر قدس نيز محکوم کرد و آنها در صورت ورود به شهر قدس به شش ماه ديگر زندان محکوم مي شوند. اين جنبش که مقر آن در نوار غزه است ادامه بازداشت نمايندگان و وزيران سابق فلسطين را محکوم کرد و دخالت جدي پارلمان ها و سازمان هاي بين المللي را براي آزادي آنان و محکوميت اقدام اسرائيل خواستار شد.
پليس اسرائيل ، محمد طوطح و ابو عرفه را بيست و سوم ژانويه سال گذشته هنگام تحصن آنان در مقر کميته بين المللي صليب سرخ در قدس که در اعتراض به اخراج از قدس تحصن کرده بودند بازداشت کرد.اسرائيل ماه مه 2010 ابوطوطح و دو نماينده ديگر حماس در قدس و ابوعرفه را به بهانه اقامت غير قانوني در شهر قدس تهديد به اخراج از اين شهر کرد و شناسنامه آنان را به سبب عضويت در يک سازمان « تروريستي » (حماس ) گرفت.