یک کارشناس تغذیه می گوید: مصرف یک قاشق روغن زیتون به همراه سحری می تواند هضم غذا را به تاخیر بیندازد و بوی بد دهان فرد را در طی روز کاهش دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


مریم شیر مستی گفت : با توجه به اینکه در روزهای ماه رمضان معده ساعت های طولانی خالی می ماند بوی بد دهان افراد تا حدودی طبیعی است.

وی افزود: مصرف غذاهای پروتئینی از جمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخم مرغ، ماهی و ... در وعده سحر باعث افزایش اسید اوریک بدن و به دنبال آن تشدید بوی بد دهان در طی روز می شود.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: باید در وعده سحر به تعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.

شیرمستی یادآوری کرد: مصرف ماست و خیار در وعده سحر می تواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بدن دهان شود.

سیب، طالبی، گوجه، کاهو و ... از دیگر میوه ها و سبریجاتی است که وی مصرف آن ها را در وعده سحر برای کاهش بوی بد دهان توصیه کرد./س

برچسب ها: کرمانشاه ، سیب ، طالبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.