
محمود تولايي در گفتگو با 
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينکه اقتصاد مقاومتي يعني اتکا به داشتهها، اظهار داشت: کشور ما داراي منابع طبيعي غني و نفت است و مهمترين مولفه در اقتصاد مقاومتي اتکا به منابع داخلی و بهره برداری از فرصتهای داخل  كشور است. 
وی با اشاره به اهميت نیروی انسانی در پيشرفت اقتصادي افزود: نيروي انساني متخصص و کارآمد سرمايه عظيمي براي اقتصاد محسوب ميشود که ما آن را داريم و فقط باید با برنامهريزي مدون از این پتانسيل استفاده شود. 
مسئول بسيج علمي كشور با اشاره به نقش صنایع و کارخانههای زودبازده و اشتغالزا در كشور تصریح کرد: براي داشتن يك اقتصاد پويا   باید چرخه اقتصادي ما فعال باشد و همچنين توجه ویژهای به صنايع و کارخانههایی که وابستگی کمی به نفت دارند و در عین حال زودبازده و اشتغالزا هستند، داده شود. 
این كارشناس اقتصادي با تاکيد بر اينکه ما زمينهاي فراواني داريم که به دليل عدم استفاده علمي از منابع آب و خاك در حداقل بهره برداري است، خاطرنشان کرد: عدم مديريت در کشاورزي باعث واردات گسترده به کشور ما شده، بنابراين کافي است دولت آینده زمينه را فراهم کند تا با یک اهتمام قوی و کارآمد بسياري از پيشرفتهاي اقتصادي که براي کشور مدنظر است، حاصل شود. 
انتهاي پيام/