خديجه 
رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با 
خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران، در هر کدام از 
وعدههاي افطاري وجود غذاي پروتئين دار، غذاهاي زود هضم و مايعات ضروري 
است.
وي عنوان کرد: بعد از ساعت ها گرسنگي و تشنگي معده نياز به غذايي 
دارد که بتواند به آرامي کار خود را شروع کند و اين غذاها نبايد سنگين و پر
 حبوبات مانند آش و سوپها باشد.
وي خاطر نشان کرد: براي شروع ابتدا يک ليوان چاي کم رنگ ولرم و يک عدد خرما ضروري  است.
رحماني افزود: تخم مرغ آبپز منبع غني از پروتيئن با نان سبوس دار و سبزيجات تازه،
 که يک وعده کامل افطاري به شمار ميآِيد و ميتوان با پنير کم نمک و کم 
چرب استفاده کرد.
وي در خصوص افطاريهاي مناسب گفت: براي نوجوانان و روزه اوليها توصيه ميشود تخم مرغ آبپز را با کمي کره مصرف کنند.
وي
 خاطر نشان کرد: يکي از افطاريهاي سالم همينگونه است اما به شرطي که وعده 
شام را در اين ماه مبارک حذف کنيم همچنين از زولبيا باميه استفاده نکنيم.
وي
 در پايان گفت: فاصله زماني افطار تا خوابيدن، ميوهجات آب دار و يک ليوان 
شير به عنوان تامين کننده آب و ويتامينهاي بدن هستند./ع2