جان کري وزير امور خارجه آمريکا سه شنبه شب به مدت پنج ساعت با محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان فلسطيني در پايتخت اردن گفتگو کرد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري رويترز ، کري براي ششمين بار از زمان آغاز به کار به عنوان وزير امور خارجه آمريکا به خاورميانه سفر کرده است. 
يک مسئول بلندپايه در وزارت امور خارجه آمريکا گفت کري و عباس درباره روند صلح اسرائيلي- فلسطيني و کمک به اقتصاد فلسطين و تازه ترين تحولات خاورميانه گفتگو کردند. به علت تمايل کري به محرمانه نگه داشتن مذاکراتش، اين مسئول آمريکايي به جزئيات مذاکرات کري با عباس اشاره نکرد. 
کري اميدوار است مذاکرات اسرائيلي- فلسطيني را که در سال 2010 به علت جدال بر سر شهرک سازي اسرائيل در سرزمين هاي اشغالي کرانه باختري و شرق قدس با بن بست مواجه شد، احيا کند. 
قرار است کري امروز چهارشنبه با مسئولان کشورهايي که از پيشنهاد صلح اتحاديه عرب در سال 2002 حمايت کردند ديدار کند. اين طرح شامل به رسميت شناختن کامل اسرائيل در صورت خارج شدن نيروهاي اسرائيلي از سرزمين هاي اشغالي سال 1967 و قبول راه حلي عادلانه براي مسئله آوارگان فلسطيني است. 
مسئولان آمريکايي از اعلام اسامي کشورهايي که در نشست امروز نماينده خواهند داشت خودداري کردند ولي گفتند احتمالا بحرين و مصر و اردن و لبنان و قطر و عربستان در اين نشست نماينده خواهند داشت. 
طرح اتحاديه عرب که اسرائيل آن را رد کرد با موانع جدي مواجه است که بايد از ميان برداشته شود. اسرائيل نه فقط با بازگشت به مرزهاي سال 1967 مخالف است بلکه با بازگرداندن شرق قدس به فلسطيني ها و قبول حق آوارگان فلسطيني براي بازگشت به سرزمين هايي که اکنون اسرائيل ناميده مي شود مخالف است. 









برچسب ها: بین الملل ، آمریکا ، کری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار