در ماه رمضان؛

مصرف زیاد این میوه باعث تشنگی می شود

دانستن این مطلب که چه میوه هایی برای ایام ماه مبارک رمضان مناسب است برای خیلی افراد جذاب است اما جالب است بدانید برخی میوه های آبدار باعث تشنگی می شوند.

سوسن پارسای، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف میوه هایی که آرام آرام آب را به بدن می رسانند در طول ماه رمضان مناسب تر است.

وی در ادامه گفت: میوه هایی مانند هندوانه که جزء میوه های مدرن است با بيان اینکه بسیار خنک و دلپذیر است اما مصرف زیاد آن باعث تکرار ادرار می شود و زودتر تشنگی ایجاد می کند.

دکتر متخصص تغذیه با اشاره به اینکه سبزیجات می تواند بیشتر از برخی میوه جات آب را در خود نگه دارند تصریح کرد: سبزیجاتی مانند کاهو، سبزی خوردن، خیار گوجه فرنگی و بعضی از میوه های تابستان مانند شلیل، زرد آلو می توانند از تشنگی در این ماه جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: کنار گذاشتن میوه جات و سبزیجات در این ایام می تواند باعث ایجاد یبوست تشدید درد معده و روده و نفخ می شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات چه در افطار و چه در آخر شب به عنوان  سالاد و در سحری کمک به کمتر تشنه شدن و سالم ماندن روده و معده می کند./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار