
هاشمی افزود: مرکبات، سیب، انار، خرما، انجیر، گردو، گل محمدی، باریجه، زعفران، گوجه فرنگی، خیار سبز، شمام، پیاز، سیب زمینی، بادمجان، لوبیا سبز، کدو، باقلا، کنار پیوندی، ریشه محک، زیره و آویشن از جمله محصولات تولید شده بصورت ارگانیک و سالم در فارس است.
کشاورزی ارگانیک مدیریت تولید مناسب و از نهادهای سنتز شده به دور است.
این نهاد های سنتز شده مانند کودهای شیمیایی ، آفت کش ها ، دارو ها، بذر اصلاح شده ژنتیکی و تابش اشعه ها است.
در این نوع کشت کودهای آلی و کمپوست مصرف و با آفات نیز به صورت بیولوژی مبارزه میشود.
در این روش ضمن تقویت خاک و حفظ ریزمغذیها نیازی به مصرف سموم و کودهای شیمیایی نیست./س