جمالی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: اجرای طرح اصلاح هندسی جدول میانی معابر اصلی، خیابان ها و محلات منطقه 12 در دستور کار معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری منطقه 12قرار دارد.
وی با بیان توضیحات بیشتر افزود: این طرح از روز شنبه 26 مرداد ماه سال 92 آغاز و تا پایان مرداد ماه به اتمام خواهد رسید.
جمالی با اشاره به نحوه ی اجرای این طرح گفت: اصلاح هندسی جدول میانی معابر اصلی، خیابان ها و محلات منطقه 12 در متراژ حدود 700 متر طول در عرض یک متر و 700 متر تا پایان مرداد ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: هزینه کلی طرح اصلاح هندسی در منطقه 12 300 میلیون تومان، اصلاح هندسی جدول میانی خیابان ها، معابر اصلی و محلات منطقه نیز از طرح های اصلاح هندسی و هزینه اختصاصی آن جزئی از این اعتبار است.
جمالی در پایان با اشاره به اقدامات اجرایی این طرح افزود: اجرای طرح اصلاح هندسی جدول میانی در خیابان شوش شرقی حد فاصل خیابان یزدی تا 17 شهریور منطقه 12 به متراژ 700 متر طول، عرض یک متر و 700 متر مربع از 26 مرداد ماه سال 92 آغاز خواهد شد./