دريافت ماليات از واحدهاي صنعتي و تجاري هزينه سنگيني به اين واحدها وارد کرد.

نبي‌زاده کارشناس اقتصادي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، گفت: طي چند سال گذشته با کوچک شدن و کاهش فعاليت‌هاي شرکت‌هاي توليدي، صنعتي و بازرگاني مواجه و در بعضي واحدها با متوقف شدن فعاليت‌هاي صنعتي روبه رو بوده‌ايم.

وي افزود: اجراي ناقص قانون هدفمندي يارانه‌ها و توجه نکردن به بخش توليدي سبب افزايش قميت نهاده‌هاي توليد و قيمت انرژي شد.

وي در ادامه گفت: حمايت از بخش توليدي و صنعتي در برنامه هدفمندي يارانه‌ها ضرورت داشته و عدم حمايت از بخش صنعتي و اختصاص ندادن درصدي از آزادسازي قميت‌ها به توليد، اجراي قانون را با مشکل روبه رو ساخت.

نبي‌زاده افزود: وارداتي بود بيش از 90 درصد از ماشين‌آلات توليدي و بالا رفتن نرخ ارز تامين ماشين‌آلات و مواد اوليه وارداتي را براي بخش توليدي و صنعتي کشور مشکل کرد.

وي  تصريح کرد: همواره تامين منابع مالي از دغدغه‌هاي اصلي توليدکنندگان است و سياست‌هاي دولت بايد تامين منابع و دسترسي به ارز را آسان کند.

وي در ادامه به تحريم‌ها اشاره کرد و  گفت: تحريم‌هاي مالي و بانکي اجازه مراوده اقتصادي را از توليدکننده گرفت و نقل و انتقال مالي و ورود پول به کشور متوقف کرد.

وي افزود: طبق قانون محصولات صادراتي از پرداخت ماليات معاف است و در صورتي که ارز حاصل از صادرات وارد بانک‌هاي کشور به عنوان صادرات در نظر گرفته مي‌شود.

اين کارشناس اقتصادي گفت: اعمال تحريم‌ها و  عدم ورود پول به بانکهاي کشور اجراي قانون معافيت مالياتي را با مشکل رو برو کرد.

وي در رابطه با ا فزايش نرخ ارز افزود: ارز وارد شده به کشور توسط صادر کننده با افزايش دو برابري نرخ ارز رو به رو شد و ميزان 25 درصد ماليات به پول‌هاي وارد شده به نظام بانکي اختصاص يافت.

وي در پايان گفت: فعال سازي واحدهاي صنعتي و تجاري به حمايت دولت و ثبات قوانين و مقررات و سيستم مناسب بانکي نيازمند است.
انتهاي پيام/
برچسب ها: صنعت ، حمایت ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار