محمد شفيعي در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: اين اعتبار از محل تملك داراييهاي كهگيلويه و بويراحمد براي تكميل طرح هاي گردشگري دشتك ديل، امامزاده اسماعيل (ع)، قلات گناوه، سرآب ننيز، باغ فردوس و ساخت سرويسهاي بهداشتي بين راهي در گچساران در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به اهميت تقويت زيرساختهاي گردشگري و امكانات رفاهي براي گذران اوقات فراغت مردم و گردشگران شهرستان گچساران، بيان كرد: وجود امكانات رفاهي و گردشگري نقش مهمي در ايجاد اشتغال پايدار دارد.
شفيعي با اشاره به اينكه سالانه بيش از يك ميليون و 500 هزار گردشگر از جاذبههاي تفريحي گچساران ديدن ميكنند، اظهار كرد: حمايت همه جانبه از صنعت گردشگري در اين شهرستان ضروري است.
شهرستان گچساران با داشتن طبيعت بكر، چشمه سارها و آبشارهاي دل انگيز به ويژه در ايام نوروز يكي از قطب هاي گردشگري استان چهارفصل كهگيلويه و بويراحمد است./ز