
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
امید به اجرای بیمه شخص ثالث راننده محور؛ آیا این وعده محقق خواهد شد؟
وی با بیان اینکه افراد بلافاصله از خوردن چای بعد از غذا پرهیز کنند، تصریح کرد: زیرا این عمل عدم جذب آهن موجود در غذا را به همراه دارد، نوشیدن چای باید 2 ساعت بعد از صرف غذا باشد که هضم آن را بهم نزند.
رحیم پور درباره ویژگی های چای استفاده شده بیان کرد: چای باید کمرنگ باشد و بهتر است افراد قندی را که می خواهند در کنار چای میل کنند را در آن حل کرده و شیرین کنند و از خوردن مستقیم قند پرهیز کنند، زیرا باعث پوسیدگی دندان ها می شود./ع2