معاون برنامه‌ریزی و اموراقتصادی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ‌هم اکنون بیش از 20 درصد فولاد کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: سالانه 13 میلیون تن محصولات فولادی در کشور توسط 128 واحد تولیدی، ایران را در رتبه جهانی 15 قرار داده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،محمدی در نشست مدیران واحدهای تولید فولاد استان آذربایجان‌شرقی افزود : فعال بودن بیش از20 واحد فولادی دراستان و همچنین نزدیکی به مبادی ورودی شمش فولادی و قراضه در امر صنعت فولاد آذربایجان‌شرقی از مهم‌ترین ظرفیت‌های صنعتی دراستان است و این هر دو صنعت فولاد این استان را رونقی دو چندان داده است.

وی با بیان اینکه تولید سالانه 13 میلیون تن محصولات فولادی در کشور توسط 128 واحد تولیدی، ایران را در رتبه جهانی 15 قرارداده است گفت: آذربایجان شرقی جزو 3 استان کشور است که درحوزه فولاد سرمایه‌گذاری کلان در آن صورت گرفته است و بخش قابل توجهی از نیاز بازار فولاد از همین استان تأمین می‌شود.

محمدی از صنعتگران و فعالان تولید فولاد در آذربایجان‌شرقی خواست با تقویت تعاملات یکدیگر موجب رشد و شکوفایی هرچه بیشتر این صنعت در استان شوند.

وی در ادامه سخنان خود در خصوص شهرک صنعتی بناب و مجتمع فولاد این شهرستان نیز گفت: شهرک صنعتی بناب در زمینی به وسعت 94.975 هکتار قرار گرفته که 90 هکتار از آن طراحی شده و در نهایت 74 هکتار از آن قابل واگذاری است.

محمدی اضافه کرد: تا امروز 68 فقره قرارداد صنعتی و تولیدی در این شهرک منعقد شده و 64 مورد از آنها دارای پیشرفت فیزیکی است.

به گفته وی تاکنون 42 واحد تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی بناب به بهره‌برداری رسیده و فقط 37 واحد از آنها فعال هستند/س

 

برچسب ها: تولید ، فولاد ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.