چینی ها مردمی عجیب با سنت های مختلف و البته گاهی غیر عقلانی هستند. برخی از این سنت های عجیب آن ها از دیرباز وجود داشته اند اما این روزها دیگر کسی آن ها را انجام نمیدهد.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،  یکی از عجیب ترین سنت هایی که می توان برای چینی ها نام برد استفاده از کفش های بسیار کوچک برای دختران است. در این رسم عجیب دختران مجبور هستند از سنین پایین کفش هایی کوچکتر از سایز پایشان استفاده کنند.

"هان کویاونی" یک پیرزن 102 ساله است که در منطقه یوکسیان زندگی می کند و به نظر می رسد او تنها بازمانده از نسل دخترهای پا کوچک چینی است. او این روزها کفشی را به پا دارد که در سن دوسالگی پایش کرده اند.



این خانم در مورد سنت عجیب می گوید: درآن زمان همه دخترها از این کفش ها استفاده می کردند و همه پاهایی بسیار عجیب و بدچهره داشتند اما کفش های "لوتوس طلایی" محبوبترین و البته سنتی ترین کفش های آن زمان بود.

این کفش ها باعث می شود تا پا از حالت عادی خارج شده و شکلی بسیارعجیب داشته باشد همچنین عصب های پا برای همیشه از کار می افتد. مورخان اعتقاد دارند که تاریخچه این کفش ها به سال 960 قبل از میلاد باز می گردد.

خانم هان در مورد کفش خود می گوید که این روزها راه رفتن با آن بسیار ساده شده است اما در ابتدا 6 ماه با درد و رنج قدم برداشته است تا کم کم به آن عادت کند. این کفش ها یکی از معضلات جامعه چین تا چند سال پیش بود.









اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ملیسا
۱۴:۴۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
ولی اناهیتا همه مثل تو نیستن
من ۱۲سالمه و پام ۳۹
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۵
پاهاش خیلی خنده دار شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۵
ولی من 13سالمه و سایز پام 37هست ولی سایز پای من به خانواده ی پدرم رفته چون سایز پای من و مامانم یکیه
Iran (Islamic Republic of)
آناهیتا
۰۳:۵۳ ۰۹ تير ۱۳۹۳
توی ایران که اکثر پا ها کوچیک هست مخصوصا پاهای دختر ها برای مثال من 19 سالمه قدم 165سانت وزنم 47 کیلو و سایز پام 35هست فکر کنم بقیه هم همین طور یاشند
Iran (Islamic Republic of)
ستار
۱۳:۴۷ ۳۰ بهمن ۱۳۹۲
ای کاش تو ایرانم این رسم بود. اون وقت کلی به دخترا می خندیدیم.
Germany
زینب
۲۱:۰۱ ۳۰ تير ۱۳۹۷
فعلا که نیست و ما به پسرها می خندیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۳ مهر ۱۳۹۲
چه جور راه میره؟؟/
Iran (Islamic Republic of)
سمی
۱۴:۵۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۲
خودشم دلش برای خودش میسوزه ؟ یا الان که آخرین بازمانده از پاکوچیکاست خوشحاله ؟
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۱:۴۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۲
در سابق پوشیدن کفش های چوبی و داشتن پیکتیل (گذاشتن موی بلند سر از عقب) در چین باستان رسم بوده و واقعیت دارد
Iran (Islamic Republic of)
امين
۱۲:۱۳ ۰۹ مهر ۱۳۹۲
بايد درود فرستاد بر نياكان ايرانيمون كه فرهنگ غني پارسي رو با تعاليم الهي اسلام ناب محمدي (ص)تكميل كردن و باعث شدند متمدن ترين فرهنگ بشري تا كنون رقم بخوره.
Iran (Islamic Republic of)
شاهيوند
۱۴:۴۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۲
نتيجه مي کيريم كه سنت هاي گذشته ايران چقدرجالب بودن/البته نسبت به سايرمناطق قاره آسيا
Iran (Islamic Republic of)
اعظم
۱۱:۲۸ ۰۷ مهر ۱۳۹۲
سلام . ما حق نداریم به خاطر سنت چنین بلای سر بچه ها مون بیاریم چون بچه ها امانت خداست.
-
azade
۰۸:۴۲ ۰۷ مهر ۱۳۹۲
چینیاکلا رسمای داغون زیاد دارن.چن وقت پیش تو تلویزیون نشون میدادتو یک قبیله خانوماشون گردنبندای مخصوصی میبستن ک گردناشون خیلی بلند میشد.دیگه چه میشه کرد از هندیا که بدتر نیستن که اگه شوهر کسی بمیره زنشم میسوزونن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۰۵ مهر ۱۳۹۲
واقعا دلم سوخت...
آخه اینم شد سنت!!!
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۰:۱۹ ۰۵ مهر ۱۳۹۲
جالبه
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۲۳:۴۱ ۰۴ مهر ۱۳۹۲
چه سنت غیر عادلانه ای!!!!
آخرین اخبار