به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، اعتراض سایپایی ها نسبت به تعداد کم میزبانی اش در لیگ برتر بهانه ای شد تا نظرات مسئولان سایپا و سازمان لیگ را در اين رابطه جویا شویم.
سعید تقی زاده سخنگوی تیم فوتبال سایپاي البرز در این خصوص اظهار داشت: برنامه ریزی سازمان لیگ در طول 11 هفته به گونه ای بوده که ما فقط سه بازی را میزبان بوده ایم.
وی ادامه داد: البته سازمان لیگ تمام تلاشش را کرده است اما این یک آسیب جدی برای تیم سایپا است سازمان لیگ باید همزمان با برنامه ریزی های جدید گروه های آسیب شناسی داشته باشد و راه حل های این آسیب ها را استراخ کنند.
وی افزود: ما در طول این 11 هفته یک ماه میزبانی نداشته ایم و این ضرر بزرگی برای تیم سایپا است. تیم مکرر در سفر است و 2 روز را در راه رفت و برگشت مسابقات است بنابر این زمان کافی برای تمرین و کارهای تاکتیکی ندارد به همین دلیل خستگی زياد و زمان کم است که نتایج دلخواه را کسب نمی کنیم.