به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، اسدالله کشاورز گفت: اين معدن توسط بخش خصوصي و با انجام عمليات اکتشاف سيستماتيک کشف شده است و يکي از مهمترين معادن کشور در اين نوع ماده معدني خواهد بود. موليبدن در صنايع مختلف از جمله آهن و فولاد کاربرد دارد.
کشاورز تصريح کرد: با توجه به هدف گذاري انجام شده در برنامه پنجم توسعه، صدور يک هزار و 723 فقره پروانه اکتشاف و 917 فقره گواهينامه کشف در سال 91 پيش بيني شده بود که به ترتيب يک هزار و 685 فقره پروانه اکتشاف و گواهينامه کشف محقق شده و ذخيره اي حدود يک ميليارد و 560 ميليون تن به ذخاير کشور افزوده است.
کشاورز ادامه داد: همچنين مطابق اهداف برنامه پنجم، در سال 92 صدور يک هزار و 859 فقره پروانه اکتشاف و يک هزار و 107 فقره گواهينامه کشف پيش بيني شده ، که در پنج ماه نخست سال جاري 733 فقره پروانه اکتشاف و 315 فقره گواهينامه کشف با ذخيره اي معادل يک ميليارد و 470 ميليارد تن صادر شده است.
انتهاي پيام/