سرپرست تیم فوتسال بانوان پرسپولیس گفت: با توجه به عنایت رویانیان و منتقمی نسبت به تیم فوتسال بانوان پرسپولیس، در مراسم قرعه‌کشی حضور پیدا کردیم و مصمم به بازپس‌گیری عنوان قهرمانی هستیم.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، هانیه رحمتی اظهار داشت: برای این فصل با حمایت باشگاه پرسپولیس مصمم به بازپس‌گیری عنوان قهرمانی هستیم.  شهرزاد مظفر سرمربی تیم ملی فوتسال، همچنان هدایت این تیم را بر عهده دارد و ترکیب سال قبل را هم حفظ می‌کنیم. تیم فوتسال بانوان پرسپولیس استخوانبندی تیم ملی فوتسال را تشکیل می‌دهد که توانست اولین مدال ملی تیمی ورزش بانوان را دریافت کند.
 
تیم فوتسال بانوان پرسپولیس که در دوره قبلی رقابت‌ها عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بود، سال گذشته به مقام نایب قهرمانی رسید.
 
در پایان خاطرنشان می‌شود: قرار است رقابت‌های این فصل لیگ برتر فوتسال از 17 آبان ماه آغاز شود و بنابر اعلام سرپرست تیم، هفته آینده به عنوان زمان شروع تمرینات فصل جدید بازی‌ها در نظر گرفته شده است.
برچسب ها: فوتسال ، بانوان ، پرسپولیس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار