دبیر هیئت ورزش‌های رزمی استان اصفهان گفت: اصفهان میزبان رقابت‌های جوجیتسو قهرمانی کشور در ماه جاری است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، جواد ابن‌یمین امروز در اصفهان اظهار کرد: رقابت‌های جوجیتسو به میزبانی اصفهان طی چند وقت گذشته برگزار شد که توانستیم در این رقابت‌ها عنوان قهرمانی را کسب کنیم.

وی تصریح کرد: در روزهای 25 و 26 ماه جاری باز هم میزبانی رقابت‌های جوجیتسو قهرمانی کشور بر عهده اصفهان است.

دبیر هیئت ورزش‌های رزمی استان اصفهان ادامه داد: یک دوره مربی‌گری نیز قصد داریم در اصفهان برگزار کنیم.

دبیر هیئت ورزش رزمی استان اصفهان با اشاره به انتخابات ریاست هیئت ورزش رزمی استان تاکید کرد: این انتخابات به احتمال بسیار زیاد در آبان‌ماه برگزار می‌شود.

وی گفت: از پیشکسوتان و قهرمانان استان دعوت‌های بسیاری به عمل آمده تا بازهم آقای علیرضا ابن‌یمین در این انتخابات ثبت‌نام کند تا در راس هیئت باقی بماند.

ابن‌یمین افزود: البته رئیس هیئت آقای علیرضا ابن‌یمین هنوز به جمع‌بندی نهایی برای شرکت در انتخابات نرسیده است و این تصمیمی است که خود وی باید بگیرد./ج1

برچسب ها: رقابت ، ورزش ، شرکت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.