اصغر نقشی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
نقشی ادامه داد: پرتقال گرچه اسيدي است ولي شرایطی قليايي در بدن پدیدار شده و براي افرادی که گوشت زياد مصرف مي کنند و بدنشان اسيدي شده، مفيد است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از جوشانده برگ های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ هاي پرتقال براي شست و شوي وَرم ها و کاهش درد مفيد می دانند.
وی با توصیه ای مبنی بر استفاده از آب پرتقال سرد اظهار داشت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود ویتامین ث آن بیشتر حفظ می شود.
نقشی با اشاره ای به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر خواهد بود. /س