
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، در این همایش سه روزه متخصصان و پژوهشگران حوزه های مختلف صنایع غذایی سراسر کشور به بررسی آخرین دستاوردها و پژوهش های انجام شده در این صنعت می پردازند.
دبیر علمی همایش گفت: 130 مقاله به صورت سخنرانی و هزار و 800 مقاله در قالب پوستر ارائه می شود.
فرحناکی محورهای این همایش را روش های نوین فرآوری مواد غذایی ، بهداشت مواد غذایی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، تولید غذاهای خاص برای بیماران خاص و تولید غذا برای معلولیت های ویژه دانست.
در حاشیه این همایش ، نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت غذایی کشور نیز گشایش یافت./س