به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، درهفته گذشته در آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل به ترتيب 9، 12 و دو میلیمتر و در استان هاي اصفهان، ايلام و بوشهر به ترتيب سه، 15 و 14 ميليمتر بارش رخ داده است.
همچنين تهران، چهارمحال و بختياري و خراسان شمالي به ترتيب شش، 30 و سه ميليمتر بارش رخ داده است.
استان هاي خراسان رضوي، خراسان جنوبي و خوزستان به ترتيب پنج، دو و هفت ميليمتر بارندگی صورت گرفته است.
بر اساس اين گزارش، در هفته گذشته در استان هاي زنجان و سمنان به ترتيب 12 و پنج ميليمتر بارش و در استان هاي فارس و قزوين به ترتيب 21 و 17 ميليمتر بارش گزارش شده است.
همچنين در هفته گذشته در استان هاي قم،كردستان و كرمان به ترتيب چهار، 35 و سه ميليمتر بارش و در استان هاي كرمانشاه، كهگيلويه و بوير احمد و گلستان به ترتيب 58، 31 و 77 ميليمتر بارش رخ داده است.
در هفته در استان هاي گيلان، لرستان و مازندران به ترتيب 14، 15 و 10 ميليمتر و در استان هاي مركزي، هرمزگان، همدان و يزد به ترتيب چهار، سه، 25 و يك ميليمتر بارش رخ داده است.
در هفته گذشته تنها در استان سيستان و بلوچستان هيچ بارشي رخ نداده است.
انتهای پیام/