مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: امسال 392 هزار و 850 تن گوجه فرنگی در استان تولید شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

اسماعیل پرویزی فر گفت: سطح زیر کشت گوجه فرنگی در این استان را شش هزار و 250 هکتار دانست و افزود:امسال 392 هزار و 850 تن گوجه فرنگی در استان تولید شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عملکرد تولید گوجه فرنگی در استان را 62 تن عنوان کرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته پنج هزار و 500 هکتار از اراضی استان زیر کشت گوجه فرنگی رفته بود، گفت: در سال گذشته 360 هزار تن گوجه فرنگی در استان کرمانشاه تولید شده است.

به گفته پرویزی فر در شهرستانهای کرمانشاه، روانسر، کنگاور و صحنه گوجه فرنگی تولید می شود.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه امسال هزار و 800 هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب زمینی رفته است،متوسط عملکرد سیب زمینی در استان را 50 تن عنوان کرد.

به گفته پرویزی فرامسال بیش از 76 هزار تن سیب زمینی در استان کرمانشاه تولید شده است.

وی سپس سطح زیر کشت پیاز در استان را هزار و 58 هکتار دانست و گفت:امسال بیش از 79 هزار تن پیاز در استان برداشت شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه متوسط عملکرد پیاز در استان را 75 تن دانست./س

برچسب ها: تولید ، گوجه ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.