مدیر جهاد کشاورزی عنبر آباد پیش بینی کرد: امسال بیش از 80 هزار تن محصول گریپ فروت از باغ های این شهرستان برداشت و به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه شود.

عنایت سالاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان افزود: 2 هزار و 600 هکتار باغ گریپ فروت درشهرستان عنبر آباد وجود دارد که 2 هزار هکتار آن مثمر و600 هکتار آن غیر مثمر است.

وی ارقام گریپ فروت در شهرستان عنبرآباد را شامل توسرخ و سفید معرفی و خاطر نشان کرد: این محصول در بازارهای استان طرفداری ندارد ، بنابراین به تهران و به کشورهای اطراف آسیای میانه ، روسیه و ترکیه صادر می شود.

وی تصریح کرد: دلالان محصول گریپ فروت را با قیمت پایین از کشاورز ان خریداری می کنند و با چند برابر قیمت در بازار به فروش می رسانند که این موضوع موجب متضرر شدن کشاورزان شده است.

برداشت گریپ فروت در شهرستان عنبرآباد از ابتدای آبان شروع شده است و تا پایان اسفند ادامه دارد./س


برچسب ها: برداشت ، گریپفوروت ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.